Produkter valgt med hjertet Hurtig levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb over 499,- Kundeservice: Tlf. 28446068

Betingelser

Generelle oplysninger:

Nice2wear
Gethersvej 12
info@nice2wear.dk
Telefonnummer: 28446068
CVR NR: 38776185

Betalingsmuligheder:

VISA - Mastercard - Mobilepay
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Levering:
Med GLS til pakkeshop efter gældende fragtpriser. Levering kun mulig til adresser i Danmark.
Leveringstid 1-3 dage. Gratis fragt til pakkeboks ved køb over 499,- Det er også muligt at afhente varer – efter aftale – på adressen: Gethersvej 12, 8900 Randers C

Fortrydelsesret:
Du har som forbruger 14 dage til skriftligt at meddele os, at købet er fortrudt, og herefter 14 dage til at sende varen retur. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering: 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalinger modtaget fra dig (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Bemærk, hvis du har opnået fri fragt på det oprindelige køb og ønsker at returnere en del af bestillingen, modregnes fragtgebyret i det beløb, der tilbagebetales. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Ombytning af vare:
Hvis du ønsker at ombytte hele- eller dele af en ordre, skal der laves en ny ordre via hjemmesiden på den/de ønskede varer, der ønskes at bytte til. Herefter returneres de varer, som ønskes byttet, og beløbet tilbageføres til det betalingskort, der var benyttet ved handlen.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Nice2wear
Gethersvej 12
8900 Randers C

Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling, eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret:
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

Varen sendes til:
Nice2wear
Gethersvej 12
8900 Randers C

Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling, eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Rabataftaler:
Der kan kun benyttes én rabatkode pr. køb.

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til: info@nice2wear.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Herunder finder du link til EU- Kommisionens klageportal:
http://ec.europa.eu/consumers/odr

 

Kurven er tom