Produkter valgt med hjertet Hurtig levering 14 dages returret Gratis fragt ved køb over 499,- Kundeservice: Tlf. 28446068

DIY Wellness

 - Fit 1200x1200

Tips og gode idéer til wellness derhjemme:

✨ De lækre produkter fra Primavera kommer i flere forskellige duftvarianter. Fælles for den alle er at de er organisk produceret, og den skønne roll-on DEODORANT er ovenikøbet lavet helt uden aluminium, som faktisk findes i mange andre deodoranter. Vælg her mellem LAVENDEL eller INGEFÆR/LIME duft. Begge er yderst effektive, og holder dig "lugtfri" hele dagen.

✨ Udover deodoranterne, forhandler vi også MANDELOLIE, som er helt perfekt som den er i dens rene form! Brug den efter badet, og smør dig ind fra top til tå ... wauuuu en lækker følelse, og den fantastiske olie tilfører fugt til din hud, uden at fedte.

✨ ÆTERISKE OLIER kommer i rigtig mange duftvarianter. Hos Nice2Wear har vi udvalgt 3 versioner, som "helt tilfældigt" er dem, vi bedst selv kan li', nemlig Tea Tree Oli, Lavendel og Pebermynte. Udover at bruge olien i de klassiske duftlamper, får du her gode råd til, hvad de ellers kan bruges til:

Dampbad:

Kog en gryde vand med ca. 2 liter vand. Tag gryden af kogepladen, og tilsæt 1-2 dråber æterisk olie. Placér gryden foran dig, tag et håndklæde over hovedet og indånd forsigtigt de varme dampe. Især er pebermyntedråber effektive til at få luft i næsen, hvis du er forkølet.

Aromatiske bade:

Bland altid først olien med eksempelvis flydende sæbe eller badesalt. Herefter kommes blandingen i et kar- eller fodbad. Dosér ca. 5-7 dråber til et karbad og 3-5 dråber til fodbad.

Massageolie med duft:

Bland ca. 50 ml. mandelolie med 3-4 dråber æterisk olie, og du har en dejlig, velduftende massageolie. Tea Tree Olien er optimal til massagebrug. Brug også gerne mandelolien som den er (uden at tilføje olie), og indsmør kroppen efter badet. Fedter ikke. Kan også med fordel bruges som make-up fjerner.

Lækker støvsugning:

Æteriske olier kan med fordel bruges til at sprede en skøn duft i hjemmet under støvsugning. Kom et par dråber i støvsugerposen, og vupti ... støvsugning med indbygget duft ;-)

 

Se mere om de enkelte produkter her:


➟ https://nice2wear.dk/teriske-olier


➟ https://nice2wear.dk/mandelolie


➟ https://nice2wear.dk/deo-roll-on

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
    Produkter valgt med hjertet
    Hurtig levering
    14 dages returret
    Gratis fragt ved køb over 499,-

    Kurven er tom